Web Analytics

Bedrijven

Bedrijven

739 miljard Amazon Amazon werd in 1994 opgericht door Jeff Bezos. Oorspronkelijk een online boekenwinkel, is Amazon sindsdien uitgebreid om alles te verkopen, van kleding tot kruidenierswaren tot elektronica.

Naast een e-commerce platform biedt Amazon ook cloud computing diensten aan via zijn Amazon Web Services dochteronderneming en produceert het originele TV shows en films via zijn Prime Video divisie. Vanaf 2019 is Amazon het meest waardevolle bedrijf ter wereld met een market cap van 797 miljard dollar Facebook Facebook werd in 2004 opgericht door Mark Zuckerberg, Dustin Moskovitz, Eduardo Saverin en Chris Hughes. Het sociale mediaplatform stelt gebruikers in staat contact te leggen met vrienden en familie en bedrijven en publieke figuren te volgen. De afgelopen jaren is Facebook onder vuur komen te liggen vanwege zijn omgang met gebruikersgegevens en zijn rol in de verspreiding van nepnieuws. Vanaf 2019 is Facebook het vijfde meest waardevolle bedrijf ter wereld met een market cap van 556 miljard dollar

Conclusie


Google, Amazon en Facebook zijn drie van de meest invloedrijke bedrijven in de wereld van vandaag. Hoewel ze allemaal zijn begonnen in verschillende bedrijfstakken - zoekmachine, e-commerce en sociale media - zijn ze er elk in geslaagd hun bereik uit te breiden en leiders te worden in hun respectieve vakgebieden. Als je op de hoogte wilt blijven van het laatste zakelijke nieuws, houd dan zeker deze drie bedrijven in de gaten.

Plug & Pay betaal software

Stickvervellen

cadeau 13 jarige zoon

behanguitverkoop

Stickvervellen

Webdesign en SEO

verf spuiten compressor

Link toevoegen

Link toevoegen